1. Dołącz do największej polskiej społeczności gry Terraria! Dyskutuj, targuj się i graj razem z innymi!

Szukam osób na serwer Minecraft!

Dyskusja w 'Off-topic' rozpoczęta przez użytkownika Thriad, 21-02 12.

1. Thriad Forumowy No-Life

Witam! Szukam osób, które są znane na forum jako uczciwe, ogarnięte itp. ponieważ zakładam serwer dedykowany MC :)

Jedynie trzeba być ogarniętym, i mieć orginalnego MC. W dodatku trzeba być znanym na forum pozytywnie :)
  2. smrodlol Stały Bywalec

Ooo tak! Z checia z toba pogram :D Wlasnie akurat zlapala mnie chec, aby w Minecrafta pograc ;) Wiesz, ze mam premium wiec to chyba nie problem zebym mogl zagrac xD Wlasnie niedawno sobie micro kupilem wiec bedziemy mogli sie latwiej komunikowac
  3. Thriad Forumowy No-Life

O w końcu masz mikro! :D Ty byłeś na liście już zanim zrobiłem ten temat :D
  4. Worm Weteran

Zgłaszam się z chęcią do gry :]
  5. kubikill Stały Bywalec

Ja też się zgłaszam.
  6. Thriad Forumowy No-Life

A panowie orginalne MC macie :>?
  7. kubikill Stały Bywalec

Ja mam.
  8. Harov Weteran

A więc tak:
    Jestem Harov
    Chyba chodzi tu o mnie pozytywna opinia :D
    Ogarnięty jestem (chyba :p)
    Uczciwy jestem (złodziei,kłamców i szmuglarzy na stos i spalić:mad:)
    Mikro mam
    Skype mam
    Ts mam
    GG mam
    Orginałke MC też mam :D
    Chyba się nadam =3
  9. Thriad Forumowy No-Life

Ciebie z chęcią przyjmę, pamiętam stare czasy :D Na chwilę obecną jest 9 osób, a póki co będzie 6 slotów - jeszcze jedna osoba i koniec "rekrutacji" :)
  10. Harov Weteran

Tylko jeszcze mam 3 pytanka:
    1) Ile osób przyjmiesz?
    2)Kontakt o IP itd. (tzn. gdy serwer zostanie założony) przez szept racja?
    3)Czy w razie nieuczciwości jakiegoś użytkownika twojego przyszłego serwera założysz jakieś zabezpieczenia?

PS:
    Sprawdziłem na stronce twój skin,i szczerze ci powiem iż zacną skórkę posiadasz milordzie :D
    Czy zrobiłeś go sam? =3

@EDIT
    Mam rozumieć że 10 osób będzie miało się wymieniać na 6 slotowym serwerze? :O
    Jak będzie taka możliwość to ja bym dołożył ci na 1 slot i bym go sobie zarezerwował jeśli można :I
  11. Worm Weteran

Ja mam premium oczywiście.
  12. KamilloSam Stały Bywalec

Nie wiem jak mnie znacie, ale się zgłaszam. :) Tylko jak z kontaktem?
  13. Kurczak1998r Stały Bywalec

W sumie też się mogę zgłosić, jakby ktoś odpadł. Mikro, Skype, gg mam, więc o kontakt nie trzeba się martwić, oryginalne MC również. A na forum jeszcze nie było na mnie żadnych (chyba) skarg.
  14. Thriad Forumowy No-Life

1. Szept
    2. Tak, w razie nieuczciwości będą podejmowane coraz to większe zabezpieczenia.
    3. Tak, mój skin.
    4. Możliwość wykupienia slota dostępnego w każdej chwili. Koszt - 2.50 lub smsem 6.10 :)

Lista ludzi (nie wszyscy z forum):

*Ja
    *wendart
    *doman0508rok
    *Harov
    *Worm
    *kubikill
    *Coronettka
    *smrodlol
    *TnesT
    *KamilloSam

REKRUTACJA ZAMKNIĘTA! Jedyna możliwość na dostanie się jako dodatkowa osoba jest przez wykupienie prywatnego slota.

Serwer prawdopodobnie wystartuje w poniedziałek, o ile wszystkie zgłoszenia na sloty itp. zostaną wysłane :)
  15. smrodlol Stały Bywalec

Rozumiem, ze mam slota kupic? Wogole kto stawia i na jakim laczu?
  16. Thriad Forumowy No-Life

Serwer dedykowany, jesteś na liście więc nie musisz kupować slota, chyba że chcesz mieć możliwość wejścia nawet gdy serwer max.
  17. Harov Weteran

Thriad,ale mam taką drobną uwagę:
    Z tego co powiedziałeś,jeśli ktoś chce dojść jako osoba dodatkowa musi wykupić slota,czy to oznacza że każdy kto wykupi slota zostanie przyjęty? :O
    @DOWN
    Uuuffff,to dobrze,bo już się przestraszyłem :p
  18. Thriad Forumowy No-Life

Nie, tylko osoby znane pozytywnie na forum i spełniające wymogi.
  19. Worm Weteran

Chętnie zobaczyłbym jak wygląda oferta serwera(gdzie został kupiony). I prosiłbym o podanie na prywatnym konta paypal, od razu sobie wykupię slota.
  20. monster6172 Doświadczony

ja mam oryginalnego MC i gram w niego od zawsze jestem ogarnięt i git pogramy ??