Witam! Szukam osób, które są znane na forum jako uczciwe, ogarnięte itp. ponieważ zakładam serwer dedykowany MC Jedynie trzeba być ogarniętym, i mieć orginalnego MC. W dodatku trzeba być znanym na forum pozytywnie
Ooo tak! Z checia z toba pogram Wlasnie akurat zlapala mnie chec, aby w Minecrafta pograc Wiesz, ze mam premium wiec to chyba nie problem zebym mogl zagrac xD Wlasnie niedawno sobie micro kupilem wiec bedziemy mogli sie latwiej komunikowac
A więc tak: Jestem Harov Chyba chodzi tu o mnie pozytywna opinia Ogarnięty jestem (chyba ) Uczciwy jestem (złodziei,kłamców i szmuglarzy na stos i spalić) Mikro mam Skype mam Ts mam GG mam Orginałke MC też mam Chyba się nadam =3
Ciebie z chęcią przyjmę, pamiętam stare czasy Na chwilę obecną jest 9 osób, a póki co będzie 6 slotów - jeszcze jedna osoba i koniec "rekrutacji"
Tylko jeszcze mam 3 pytanka: 1) Ile osób przyjmiesz? 2)Kontakt o IP itd. (tzn. gdy serwer zostanie założony) przez szept racja? 3)Czy w razie nieuczciwości jakiegoś użytkownika twojego przyszłego serwera założysz jakieś zabezpieczenia? PS: Sprawdziłem na stronce twój skin,i szczerze ci powiem iż zacną skórkę posiadasz milordzie Czy zrobiłeś go sam? =3 @EDIT Mam rozumieć że 10 osób będzie miało się wymieniać na 6 slotowym serwerze? :O Jak będzie taka możliwość to ja bym dołożył ci na 1 slot i bym go sobie zarezerwował jeśli można :I
W sumie też się mogę zgłosić, jakby ktoś odpadł. Mikro, Skype, gg mam, więc o kontakt nie trzeba się martwić, oryginalne MC również. A na forum jeszcze nie było na mnie żadnych (chyba) skarg.
1. Szept 2. Tak, w razie nieuczciwości będą podejmowane coraz to większe zabezpieczenia. 3. Tak, mój skin. 4. Możliwość wykupienia slota dostępnego w każdej chwili. Koszt - 2.50 lub smsem 6.10 Lista ludzi (nie wszyscy z forum): *Ja *wendart *doman0508rok *Harov *Worm *kubikill *Coronettka *smrodlol *TnesT *KamilloSam REKRUTACJA ZAMKNIĘTA! Jedyna możliwość na dostanie się jako dodatkowa osoba jest przez wykupienie prywatnego slota. Serwer prawdopodobnie wystartuje w poniedziałek, o ile wszystkie zgłoszenia na sloty itp. zostaną wysłane
Serwer dedykowany, jesteś na liście więc nie musisz kupować slota, chyba że chcesz mieć możliwość wejścia nawet gdy serwer max.
Thriad,ale mam taką drobną uwagę: Z tego co powiedziałeś,jeśli ktoś chce dojść jako osoba dodatkowa musi wykupić slota,czy to oznacza że każdy kto wykupi slota zostanie przyjęty? :O @DOWN Uuuffff,to dobrze,bo już się przestraszyłem
Chętnie zobaczyłbym jak wygląda oferta serwera(gdzie został kupiony). I prosiłbym o podanie na prywatnym konta paypal, od razu sobie wykupię slota.