Mamy zaszczyt ogłosił że Wersja kolekcjonerska Terrarii jest teraz dostępna jako pre-order w sklepie Amazon w Wielkiej Brytanii i Niemczech! Wersja brytyjska zostanie wysłana 16 marca, a niemiecka - 1 marca. Edycja kolekcjonerska zawiera: Fizyczną kopię gry Kilof (łańcuszek) Plakat Terrarii Karta handlowa Terrarii (?) Unikalne zwierzątko w grze Pracujemy nad tym aby pudełkowa wersja gry była dostępna w innych krajach. [Redigit]
Ooo, w Niemczech ? Nie będę jechać do Niemczech, ale może przy okazji wprowadzą to do Polski. Pjerfrzy
kosztuje 18,99 Euro czyli 80 złotych, można zobaczyć okładki (oraz zamówić) niemieckiej wersji a tu angielską wersję i szczerze, bardziej podoba mi się okładka z Anglii. Pewnie kupię xD @adshi powinno być Terrarii, literówka Dzięki // Adshi
Hmm ciekawe być może przy odrobinie szczęścia wprowadzą to do naszego kraju ale wątpię że w tym roku a jak już to pod koniec tego roku.
Po ostatnim słuchaniu 20 razy piosenek Sabatona 40:1 i Uprising to nawet dla Terrari bym nie pojechał do Niemczech .
Jak masz zamiar tłumaczyć newsy przez google translator to sobie daruj. Terraria Trading CardS - a nie card - tam są karty nie karta to po pierwsze a po drugie to Terraria Trading Cards oznacza tyle co karty Terraria czyli będzie karcianka coś ala Pokemon TCG. Poza tym jeśli wychodzi wersja pudełkowa to albo przed wypuszczeniem tego na rynek będzie jakiś update albo w ogóle już nie będzie.
Bez sensu... trochę jak bym zmarnował kasę się czuję... Pójdę do empiku a tu masa dzieci w wieku 6-8 lata i krzyczy mama kup mi tellalie.
Ja myślę że to świetna okazja dla tych którzy mają pirata, Np. moi rodzice nawet nie chcą słyszeć o kupowaniu przez internet( i pewnie niektórych z forum też) więc dla niektórych to jedyna okazja na oryginała
Cena jest 2-3x większa od zwykłej terrarii i co w tym ciekawego? Karty, łańcuszek, plakat, płyta i zwierzątko? Wolałbym kupić kolecjonerską wersję np. Skyrima, a nie tego... Bez przesady, maksimum dla takiej "edycji" to 50-60 złotych. Bo nie widzę żeby takie "rzeczy" kosztowały aż 40-50 złotych(20 złotych dając na wszystkie owe rzeczy jak samemu postarać się). Za tą cenę można kupić four packa gry dla znajomych i siebie... PS: Jeszcze na Steamie da się "wymurzynić" zniżki na Terrarię i zapłacić mniej. Jeżeli ktoś chętny jest, prześlę. Wystarczy wiadomość na PM.
A jak "wymurzyniać" zniżki? bo jestem zainteresowany bo nie przelewa się w domu a chciałbym np. kupić sobie CS i Left 4 Dead 2 po zniżce ;p