1. Dołącz do największej polskiej społeczności gry Terraria! Dyskutuj, targuj się i graj razem z innymi!

Devastator Marzeń

Dyskusja w 'Off-topic' rozpoczęta przez użytkownika codename47, 13-02 12.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. codename47 Stały Bywalec

Gra forumowa, która polega na "zniszczeniu" marzenia poprzednika i dodania własnego, np:

JestemKucemPL: chcę nowy komputer!
    ProKoksuNakurwiaczSmoków100LevelWTibii*: dostaniesz, ale na węgiel. chcę kamienia.

*ten nick niestety nie do końca jest żartem...

A więc zaczynam:
    Chcę... właściwie nie wiem co chcę. Chcę żeby poszli gdzieś z tym ACTA?
  2. Vortex Stały Bywalec

Przyjdą ci pod dom.
    Chcę rogalika
  3. dintar Doświadczony

Jak go zjesz to się zakrztusisz.
    Ja to bym chciał, żeby..., żeby..., żeby Szkoły nie było :p
  4. kamilz1526 Uzależniony

Zostanie ci Ministerstwo Edukacji Narodowej.
    Chcę makaronową patelnię winiary>D
  5. BodzioPanBóbr Doświadczony

Dostaniesz makaronową patelnie łowicza
    Chciałbym być tym kucem z lewej
  6. Karen Weteran

Będziesz tym kucem z prawej..... chwila.... CHCESZ BYĆ KUCEM DZIEWCZYNĄ!?
    Chce miec premium w TF2
  7. Harov Weteran

Dostaniesz bana w TF2
    Nie chcę być człowiekiem-skurwielem :D
  8. worekterrarian Stały Bywalec

będziesz człowiekiem-gejem :)
    chcę na urodziny pieska xd
  9. Asgharoth Moderator

Zwrócę Waszą uwagę, że średnia wieku na tym forum jest dużo niższa niż 18 lat. Dlatego bardzo proszę abyście zadbali o kulturę wypowiedzi i powstrzymali się od używania wyrazów ogólnie uznawanych za wulgarne. Z góry dziękuję.
  10. Foxylis12590 Mod serwera

Dostaniesz kota wololo?
    chce mieć patapon 3 :3
  11. Karen Weteran

Dostaniesz patapon 4
    Chce być prezydentem
  12. dintar Doświadczony

Zostaniesz ministrem edukacji narodowej. Chcę zabić wszystkie 8 bossów ( dungeon defender tez sie liczy ) w terrari na raz :p.
  13. BodzioPanBóbr Doświadczony

Tak, chce być kucem dziewczyną :p I dobrze mi z tym

Nie zabijesz ani jednego
    Chce milion dolarów
  14. codename47 Stały Bywalec

Dostaniesz, ale długu do spłacenia.
    Chcę żeby ludzie zaraz po tym, jak mówię że lubię MLP i jestem fanem #1 Rainbow przestali nazywać mnie zoofilem ಠ_ಠ
  15. AvatarOfDragon Weteran

Nie przestaną.

Chcę mieć wszystkie championy w LoLu. (Tylko bez prostoty i suchara typu "nigdy" etc)
  16. dintar Doświadczony

Zamiast tego dostaniesz Sorakę :p. Chcę żeby ludzie byli Mili (liczę na rozbudowaną wypowiedz).
  17. Karen Weteran

Zaczynasz mnie przerażać...
    Ale będą tacy mili że ci ukradna kompa, ochrzczą go w kiblu kupią za niego dezodorant, kupią za ten dezodorant ołówek który sprzedadzą u psa za Terrarie 2 a potem w terrari zdobędą Excalibur i go sprzedadza za jednego coppera którego wydobyli u handlarza kotów z chorobą psychiczną która polega na tym że myslą że są kotem, a potem zapyta panią czy nieżywe muchy też sa łapane przez żaby a ta nauczycielka powie że nie bo sie nie ruszają, a potem jeszcze zapyta a gdyby nią rzucić? Ale muche nie żabe, i wtedy wyleci przez okno by podziwiać psy które latają przy Fluttershy która poluje na osy by im wyssac krew przez słomke która i tak ma gorzki smak, ale kogo to obchodzi gdy llodówka ci ucieka przez okno bo ją wypusćiłeś i teraz spada na doł by podziwiać pustynie w której 99% stanowi woda z morza kretyńskiego powstała w wyniki wyopalenia jopinta na marsie przez ufoludki koloru niebańskiego które nie potrafią chodzic ale nadrabiają to wielkimi oczami które potrafią smażyc naleśniki na patelni zrobionej z miesa biedronek w głebokim oleju zataczanym w panierce z żab którymi się rzuciło bo pomyliło się im z mucha kjtóra mieli rzucić do żaby która chciała mieć kanarka,ale był za żółty i sie powiesiła bo potrafi gotowac koty zawiszone w wakacje, przez heaviego z tf2.
    Mam nadzieje że ta wypowiedź jest wystarczająco rozbudowana, skończyłem bo mi sie własnie pali klawiatura od wklepywania tego
    Chce by moja klawiatura się przestała fajczyć
  18. codename47 Stały Bywalec

Próbując ją zgasić przypadkiem zasypiesz ją jakimiś liściami znalezionymi w szafie. Efekt wiadomy.

Chcę żeby mi ktoś zniszczył te marzenie. <devil smile>
  19. Foxylis12590 Mod serwera

Nikt go nie zniszczy
    chce mieć 30 lvl w lolu
  20. dintar Doświadczony

Zostaniesz akurat na 29. Chce pokonać Phreak'a. w LoLu :p.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.